SWIMCAMP

UTVECKLA DIN SIMNING PÅ CYPERN

simläger

Swimcamp på Cypern

Coachas av Therese Alshammar, Malin Gustafsson & Anders Bladh

När: 6-13 maj 2022
Var: Cypern, Ocean Beach Club Cypern
Pris per person: från från 15.195: del i enrumslägenhet
Res från: Stockholm, Göteborg och Köpenhamn


  • Coachas av eliten
  • Utveckla din simning
  • Halvpension ingår

Simläger för vuxna

Detta är som ett simläger för vuxna som anpassas för alla nivåer, från nybörjare i crawl till avancerad simmare, vi ser till att alla får sin utmaning. Det viktigaste är att känna att man får med sig bra saker hem för den fortsatta simningen, kanske få en nytändning i sin simning.

En del Yoga för vår rörlighet ingår och du som deltagare har möjlighet att få tips av PT för landträning om du skulle önska det. Under veckan kommer Therese också att dela med sig av sin landfysträning.

Detta tränarteam har en gemensam syn på träning/ simning för hälsans skull men även hur man når prestationsmål, alla tre med olika sätt att uttrycka sig vilket man ser som en tillgång.

Roligt och trevligt samt att alla får plats är några hållpunkter som är jätteviktiga för oss tränare. Omdöme om tidigare event de gjort tillsammans är proffsigt, trevligt, gemytligt och väldigt givande.

Anpassas för alla nivåer – grundkurs och fortsättningskurs, från nybörjare i crawl till avancerad simmare. Vi ser till att alla får sin utmaning.

INSTRUKTÖRER PÅ RESAN

Therese Alshammar, Malin Gustafsson & Anders Bladh

Therese Alshammar

Therese Alshammar – tävlat i 6 Olympiska Spel, 3 medaljer från OS och har över 70 internationella mästerskapsmedaljer, flest av alla europeiska simmare genom tiderna. Hennes 23 år i landslaget och förmågan att hålla hög nivå under lång tid kommer från hennes intresse av teknik, utveckling, prestationsmiljö samt hälsa och välmående.

Malin Gustafsson

Malin Gustafsson – en tjej som brinner för träning av de flesta sorter men framförallt för simning. Har coachat tävlingssimmare tidigare. Jobbat med vuxencrawl i ca 10 år och coachat åtskilliga till finfina simning.

I botten är hon sjuksköterska men har utbildat sig inom flera gruppträningskoncept och har lett gruppträningar i över 20 år samt är lic PT, yogalärare, kostrådgivare och massör.

Hon har utbildat sig inom TI, Total Immersion till högsta nivå, läst idrottstränarutbildning inriktning simning, vid Högskolan i Malmö, har läst och läser idrottsvetenskap vid Linneuniversitetet, allt för att kunna föra så bra kunskap som möjligt vidare.
Träning är hälsa menar Malin, gäller bara att var och en hittar sin grej och nivå för att ha kul vilket är superviktigt för att det ska bli av. Får hon lov att hjälpa folk att nå sina mål är hon jätteglad.

Anders Bladh

Har coachat simning på alla nivåer i över 35 år . På elitnivå har han coachat OS – simmare i landslag och klubbverksamhet. Som ledare har han erfarenhet som lärare sedan 90 talet och som tränare har han lett över 50 lägervistelser med simmare från nybörjare till förbundskapten för Svenska juniorlandslaget i simning. Anders erfarenhet och kunskap när det gäller fysiologi och teknikinlärning är evidensbaserad, beprövad och underhållande.