YOGA

yoga

Yoga

Borde inte alla yoga? Jo faktiskt..

För smidighet, styrka men framför allt för att hitta sig själv, att hitta lugnet och tron på den egna förmågan.
Min tanke i början och mångas uppfattning är att yoga är ett humbug, ett mediterande hummande med några märkliga ställningar. Delvis sant, det är meditation, olika ställningar som kan vara oerhört utmanade. Men det är också ett evigt lärande, precis som livet. Det finns en över 5000 år gammal vetenskap bakom yoga.
Det finns olika traditioner inom yogan där man har lite olika fokus.

Yoga är meditation

Yoga är meditation, fysiska ställningar, utmanande på alla olika sätt, andningsövningar och koncentrationsövningar för att skapa en balans mellan kropp och själ.
Kropp och själ är en förening i oss, som för ett optimalt välbefinnande önskar balans. Det jobbar vi med. Yogan ökar din koncentrationsförmåga, din kroppskännedom, ökar stabilitet och förbättrar din balans. Det gör att den även är skadeförebyggande. För att nämna några effekter.

Jag instruerar Hatha yoga och Yinyoga.

Grupper, på studio, arbetsplats, idrottsförening. Bara du sätter gränsen.
Företagsjobb. Kanske har du en arbetsplats med mycket intryck, yogan kan vara avlastande för både kropp och sinne.
Vi kör Yoga på addroom.se  i Kungsbacka.

TIPS FRÅN COACHEN

Ha tålamod och utöva yogan med ett syfte, att bli smidigare, starkare, lugnare eller vad som känns för dagen. Var nöjd med det du gör och se de som ev är lite svårare som en spännande utmaning. Utöva din yoga för dig och släpp vad andra gör.

Du är fantastisk!

Hitta en yogalärare som du känner dig nöjd med, vi är alla olika, vilket är som det ska vara och inriktar oss olika. Om du vill kommer du hitta någon du gillar. Det finns också många sidor på nätet, exv Yogobe en app som heter downdog så leta så hittar du möjligheter att utöva yoga på dina villkor.